Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ………… ενημερωθείτε!
Η ολιγωρία της δημοτικής αρχής του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για ξεκάθαρες απαντήσεις προς την πολιτεία και οι αποφάσεις Δημοτικών συμβουλίων που να ξεκαθαρίζουν την θέση μας απέναντι στο ΚΕΛ Β. Μεσογείων θέτουν σε κίνδυνο τον αγώνα των πολιτών.
Η συνέχιση της διαπραγμάτευσης και του διαλόγου γύρω από την πρόταση της ΕΥΔΑΠ δίνει το δικαίωμα στην πολιτεία να πάρει απόφαση για μας χωρίς εμάς καλύπτοντας το κομμάτι της υποχρεωτικής διαβούλευσης της πολιτείας με τους πολίτες.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ:ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ. Ζητάμε η διαπραγμάτευση που γίνεται μεταξύ της δημοτικής αρχής και της  πολιτείας να γίνεται βάση των προεκλογικών  δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής, ΜΙΚΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
Το γεγονός ότι μερικοί ασυνείδητοι πολίτες  ρίχνουν τα βοθρολύματα τους στους δρόμους και μολύνουν το περιβάλλον δεν αποτελείδικαιολογία για την ολοσχερή καταστροφή της θάλασσας μας.ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΤΟΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ? ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ?
Ας αναλογιστούν λοιπόν οι αρμόδιοι την ευθύνη που έχουν για τις αποφάσεις που παίρνουν.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός της Δημοτικής αρχής! Πρέπει να πάρουν αποφάσεις με γνώμονα το καλό της πόλης μας! Πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν την θέληση του λαού! Ο λαός δεν θέλει το έργο όπως η πολιτεία το σχεδιάζει και αυτοί συνεχίζουν την διαπραγμάτευση!!!  Ανέθεσαν σε επιστήμονες να χειριστούν το θέμα του ΚΕΛ και να τους συμβουλέψουν, μόνο που αυτοί οι επιστήμονες ξέρουμε εκ των προτέρων ότι είναι φανατικοί υποστηρικτές του τερατουργήματος. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Οι απόψεις του Λαού είναι ξεκάθαρες:
ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ
ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΒΙΩΣΙΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
                         
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: