Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/4/2011
 
Με μεγάλη συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνέλευση των μελών του Πολιτιστικού συλλόγου της Καλλιτεχνουπολης.
Στην κατάμεστη « ΑΡΕΤΟΥΣΑ» έδωσαν το παρών  , ο φιλόξενος οικοδεσπότης πρόεδρος του ΠΕΣΚ Τάκης Σταθόπουλος με το Διοικητικό του συμβούλιο , ο πρόεδρος του ΟΣΚΕ Παναγιώτης Καλφαντης και ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Δουβίτσας οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση και δηλώσαν την άρνηση τους για το συγκεκριμένο έργο.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμιου κ.Στεφος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μερτυρης , κ.Καραγιαννης και κ. Κουζής.
Στην συγκέντρωση που έγινε με θέμα την δημιουργία του ΚΕΛ Μεσογείων , μίλησαν και ενημέρωσαν τους κατοίκους εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του έργου η κ.Φράγκου ο κ.Πασχαλινος και ο κ.Κουρτπαρασιδης .
Ακολούθησε συζήτηση και ψηφίστηκε ομόφωνα από 150 κατοίκους της Καλλιτεχνουπολης , 
ψήφισμα που εκφράζει την αντίθεση των κατοίκων στη δημιουργία ενός τέτοιου έργου στο συγκεκριμένο σημείο με αγωγό στην θάλασσα του Ευβοϊκού , καθώς και η αποφασιστικότητα για δυναμικές κινητοποιήσεις εάν η Πολιτεία επιμείνει στην θέση της.
Τέλος όλοι συντάχθηκαν με την γραμμή του Δημάρχου Ραφήνας αλλά και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , που ξεκάθαρα δηλώνουν την πλήρη άρνηση για το συγκεκριμένο έργο και την δημιουργία αυτόνομου βιολογικού Ραφήνας χωρίς αγωγό στη θάλασσα.