Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/06/2011

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ                     

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 16/06/2011

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ


Με μεγάλη συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση πραγματοποιήθηκε στις 15-06-2011 το βράδυ στον χώρο του ξενοδοχείου Αύρα συνάντηση μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων με τους προέδρους των συλλόγων Ραφήνας –Πικερμίου .
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος της δημιουργίας του ΚΕΛ και των μέχρι τώρα ενεργειών της Συντονιστικής. Ακολούθησε συζήτηση και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα αυτό που ήταν πολύ εποικοδομητική.
Οι προτάσεις που έγιναν από τους προέδρους ήταν εξαιρετικές και θα συζητηθούν στην επόμενη τακτική συνεδρίαση της Συντονιστικής για να επικυρωθούν. Αυτές είναι οι ακόλουθες:
-να ζητήσουμε επιτακτικά πλέον να γίνει μελέτη από ειδικό γραφείο για την εύρεση του καταλληλότερου μέρους για την χωροθέτηση του ΚΕΛ.
-να αναρτηθούν πανό σε κεντρικά σημεία που να είναι μόνιμα.
-να ενημερωθούν εγγράφως  όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που έχουν λόγο και αποφασίζουν για το ΚΕΛ για τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτό θα έχει στην θάλασσα μας, στο περιβάλλον μας και στην υγεία μας και να τους τονίσουμε τις ποινικές ευθύνες που θα φέρουν για τις συνέπειες αυτές.
-να γίνει μία μουσική εκδήλωση τον Ιούλιο στο Πλατύ χωράφι .
Η συζήτηση έκλεισε  ομόφωνα αποφασίζοντας πως οι μοναδικές λύσεις για την αποχέτευση που θα δεχτούμε από την πολιτεία θα είναι ή η μεταφορά των λυμάτων στην Ψυτάλλεια ή οι μικροί τοπικοί βιολογικοί καθαρισμοί χωρίς καμία απόληξη στην θάλασσα μας.


 

Δελτίο τύπου 15-06-2011

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
Δελτίο τύπου 15-06-2011
Χτες η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων κατά την πάγια τακτική της να συνεδριάζει κάθε Τρίτη στις 8:00 μμ. στο χώρο του συλλόγου Κρητώνσυνεδρίασε και αποφασίστηκε η τακτική συνεδρίαση να διεξάγεται  κάθε Δευτέρα και όχι κάθε Τρίτη την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειακός σύμβουλός κ. Θανάσης Αυγερινός ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό μας, συμμερίστηκε το πρόβλημα μας και μας έθεσε τις απόψεις του και τις ιδέες του για το θέμα του ΚΕΛ Β. Μεσογείων. Σύντομα λοιπόν μετά από εμπεριστατωμένο υλικό που θα του παρέχουμε θα κάνει επερώτηση στο περιφερειακό συμβούλιο και θα προκαλέσει συζήτηση για το θέμα του ΚΕΛ Β. Μεσογείων και των αρνητικών του επιπτώσεων στις πόλεις μας.