Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Κον ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 13/04/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15-04-2011
 
Σε φιλική ατμόσφαιρα υποδέχτηκε στις  13 Απριλίου ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Χριστόπουλος τα μέλη της «Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων», αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής, με σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με τα τεκταινόμενα για το ΚΕΛ Β. Μεσογείων   καθώς και την ανταλλαγή απόψεων για την πορεία του αγώνα στο  πλαίσιο πάντα του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει εκδηλώσει επί του θέματος.
Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η καλύτερη μεθόδευση της συνεργασίας μεταξύ της  Συντονιστικής Επιτροπής που δραστηριοποιείται στους δύο θιγόμενους Δήμους Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας –Πικερμίου , εκπροσωπώντας όλους τους κατοίκους των οικισμών μέσα από 60 συλλόγους και του Δημάρχου.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στον αγώνα κατά της χωροθέτησης και εγκατάστασης του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στην θέση Πλατύ Χωράφι και της απόρριψης της μελέτης της ΕΥΔΑΠ. Παράλληλα τόνισε την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου για ανεξάρτητο Βιολογικό Καθαρισμό Ραφήνας με απόλυτη προστασία της θάλασσας του Ευβοϊκού.
«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ»